Spännande grejer som väntar

Förra veckan var vi på branschfestivalen ”Where’s The Music” i Norrköping och spelade på Nemis-scenen i Black Box (kolla bilder här)

Vi var väl förberedda med framträdandet och hade med oss Micke Ludwigsson som rattade ljudet på ett proffsigt sätt. Det kändes så bra att han var med så vi kunde lägga fullt fokus på att göra ett bra framträdande när vi var där. Jag visade upp några nya låtar som kommer att vara med på fullängdaren. Var verkligen taggad att visa publiken min musik och dom nya låtarna uppbackad av mitt grymma band! Ville verkligen ge publiken något riktigt bra och minnesvärt. Sedan var jag grymt nervös innan, visste inte vilka som skulle vara där eller om det ens skulle vara någon där, eller om dom som sagt att de skulle komma, verkligen skulle komma och titta. Man vet ju aldrig med festivalspelningar. Hade verkligen gjort mitt bästa att försöka informera. En stund innan vi skulle börja spela fylldes stället med folk. Då kände jag verkligen hur jag ville kliva upp på scenen och spela låtarna och hur kul det skulle bli. Bandet levererade och gjorde som vanligt ett kanonjobb och jag är verkligen så tacksam att jag har så fina människor runt om mig. Har man en dröm som man vill uppfylla så är mitt tips att ha fina och kunniga människor runtom sig, som vill en väl och som stöttar en på vägen. Det betyder så oerhört mycket och det tar en verkligen framåt. Det är en otrolig tillgång. Jag har förmånen att få jobba med ett grymt kompetent team som gör det möjligt för mig att satsa på min artistkarriär.

Jag vill också tacka alla som jobbade för Nemis!

Studiefrämjandet Dalarna

Framförallt tack bandet!

Gabriel Vailiola: Trummor, Peter Gunnebro: Pedal Steel, Dobro och mandolin, Josephine Gunnebro : Kör, Axel Widmark: Gitarr, Elias Hammare. Bas, Anders Ludwigsson: Klaviatur

Och tack Ni grymma publik, det var verkligen roligt att få spela för er i Norrköping!

Nu har jag släppt min singel ”Norrbotten” som jag verkligen blev supernöjd med. Lyssna här

Ska bli kul att se hur den tas emot av publiken. Jag släpper snart en musikvideo till låten. Den har Stefan Altzar från Billy The Zombie Kid gjort!

http://www.billythezombiekid.com/

Blev hur bra som helst. Tack Stefan! Det har varit ett rent nöje att jobba med dig =)

https://www.instagram.com/p/BPSnphCgEV7/?taken-by=hannagustavsson.se

Har ju tidigare nämnt att merchandise är på G. Först ut är en snygg Hanna Gustavsson t-shirt som snart kommer att finnas till försäljning i webbshoppen. Tröjan har ett tryck som jag och min vän Johanna Börjesson designat, med en textrad från singeln ”En förlorad tid som kommer tillbaka nu, tiden i Norrbotten” tillsammans med min logga också.

En ”riktig” Norrlands t-shirt alltså!

https://www.instagram.com/p/BPX8kZegqUt/?taken-by=hannagustavsson.se

Nu är det bara jobba, jobba och jobba som gäller för mig och mitt grymma team för att få färdig plattan och Hanna Gustavsson-produktionen. Hörde att några vänner ska på spelningen när vi spelar innan Miss Li den 8 april, jättekul!! Jag längtar massor! Puss och Kram

Biljetter:

http://www.tickster.com/sv/events/tyuhjtp121hft58/2017-04-08/miss-li-pa-liljan