Hanna Gustavsson på Dalecarlia Music Awards

Singeln Norrbotten är släppt!!! Tack alla fantastiska personer som varit med i produktionen <3 <3 <3 Och musikvideon till låten finns också nu att titta på, och det glädjer mig att se att så många har tittat, kommenterat och framförallt delat, verkligen tack till er! Det betyder mycket för mig att ha er vid min sida och se att ni följer mig på min resa  <3 <3<3  En glad överraskning är att GAFFA Sverige har recenserat låten, så kul!! Här kan ni läsa vad dom skrev: http://gaffa.se/recension/114717/norrlaendsk-country-och-hembygdskaerlek/

Många duktiga och verkligen välförtjänta personer har blivit nominerade till årets gala! Gå gärna in och läs om dom här: https://www.facebook.com/dalecarliamusicawards/

Dessutom kommer jag och mitt band att få dela den fantastiska kvällen med de nominerade och stå på samma scen som dem. Det är verkligen superkul =)

Jag vill återigen berömma Stefan Altzar som gjorde musikvideon till låten Norrbotten. Stefan har dessutom gjort en musikvideo som i år blivit nominerad till årets musikvideo. Jag hejar lite extra på dig 😉

Just nu spelar jag in dom nya låtarna för fullt här på Tailor Hill Studio i Borlänge. Det kommer bli fett!!

Ha det bäst!

/Hanna