Tack underbara publik och arrangörer på Dalecarlia Music Awards!

 

Tisdag, det ser inte bra ut här hemma haha. Och jag menar det verkligen ordagrant! Vad ska jag ha på mig för kläder på galan, – garderoben, prova allt. Vill äta fort som tusan, -disken med intorkade stuvade makaroner, instrument med diverse grejer till, vart är alla grejer högen. Det är en något som hör till har jag märkt med spelningar, ett kreativt kaos. Jag hörde en rolig historia en gång om en person som glömde bort att äta när den satt och övade. Hade en supertrevlig kväll i helgen på årets Dalecarlia Music Awards 2017.
Se bilder här

Jag minns första gången när vi flyttade till Dalarna och jag var på DMA. Galan hölls på Galaxen i Borlänge. Jag blev verkligen imponerad över att dalafolket verkligen hyllade musiker på det här sättet och tänkte: Hoppas jag får chansen någon gång att spela på den här galan. Det såg så roligt ut och det var en sådan trevlig stämning. Sedan blev jag överlycklig när jag fick veta att jag skulle vara med i år.

Jag gillade verkligen den här spelningen och bandet var verkligen bra. Äntligen fick man visa en lite större show också 😉

Förband till Miss Li på Liljan den 8 april

Den senaste tiden har det rullat in spelningar och det kommer bli flera festivaler och andra roliga spelningar här framöver. Nu till veckan är det ju Miss Li på liljan , jippi!! Som förband tänker vi bara visa upp nya låtar till skivan och jag kommer sjunga och spela akustisk gitarr , Peter Gunnebro glittrar till på alla sina sina strängar med mandolin, Dobro, pedal steel och elgitarr, grymma Axel Widmark på elgitarr och Josephine Gunnebro med sin sammetslena röst på kör. Vet inte hur mycket biljetter det finns kvar men titta här:

http://www.tickster.com/sv/events/tyuhjtp121hft58/2017-04-08/miss-li-pa-liljan

Jag hoppas att vi ses där!

/Hanna