Showcase på Musslan Stockholm 23 maj

Hej! Nu på tisdag 23 maj kl 20,00 spelar jag på den mysiga restaurangen Musslan i Sthlm. Jag arrangerar ett eget Showcase tillsammans med Anders Berg och Hansi Friberg. Det här året har varit händelserikt och mycket roligt med musiken. En platta är på gång och en singel har släppts med musikvideo och vi har även spelat på många fina spelställen. Har fått så fin respons och uppmärksamhet i samband med singelsläppet både i radio och spelningen med Miss Li.

Läs mera här https://www.facebook.com/events/1683626471932804/

Jag önskar att ni som är intresserade kommer och lyssnar och har en trevlig kväll ihop med mig och några från mitt band. Det kommer bli jag på akustik gitarr, Peter Gunnebro på Dobro och Andreas EA Olsson på elgitarr och akustisk gitarr och kanske Gabriel Vailiola på Cajun. Längtar massor!! <3<3<3