En trevlig sommar!

Sommaren började med spelningen på Putte i Parken i Karlstad. Vilken fantastisk dag det blev! Blev blev en superdag! Började med en intervju i Nya Wermlands Tidningen, där jag berättade om musiken och spelade låten ”Tillsammans” live i radion. Vi spelade senare på kvällen med hela bandet efter The Sounds hade spelat på stora scenen.

Se bilder här: https://www.instagram.com/p/BV_2BV0lwuJ/?taken-by=hannagustavsson.se&hl=sv

Se min intervju i radion här: http://nwt.se/noje/putteiparken/2017/06/30/fredagsfest-pa-putte-i-parken

Sen blev det spelning på Boulbar Tanto i Stockholm, vi spelade en mera akustisk spelning och det var kul att folk hade kommit för att lyssna. Speciellt tack till Kenneth som hade vägarna förbi från norr.

En extra rolig nyhet är att jag nu har skrivit avtal med Pironi Management och Hansi Friberg som kommer att vara min manager och hålla i bokningar. Han är bara så duktigt! Och kul att ha honom med sig.

Igår skrev vi klart fyra nya låtar och det blir titlar som Lätt i hjärtat, Staden alla drömmer om, Idioten och kanske eventuellt namnet (Min syster och jag)… vi får se om hon kanske får en låt tillägnad sig haha =) Nä, men det sistnämnda hade jag tänkt skulle bli en låt till min fina syster som jag tycker står för något starkt, en känsla som många syskon kanske känner igen.

Kommande spelningar och några nya som har tillkommit:

25 augusti, ”Pop House” (Abba Museet på Djurgården i Stockholm)

1 september ”Live at heart” Örebro – Scen East West

2 september ”Granny Goes Street” Falun

En fullständig lista över sommarens spelningar hittar du här: http://www.hannagustavsson.se/spelningar/